Сватбена декорация - Стелисимо Декор Варна

Сватбена Декорация

Вярваме в любовта и в сватбата, като един от най-важните етапи от любовния път – дълъг и емоционален. Смятаме, че сватбата е събитие – единствено и неповторимо. Ще бъдем безкрайно щастливи, ако от нас започне историята на вашето семейство, а Вие част от нашата история, емоции и идеи.

Всяка сватба е пълна с детайли, приличащи на пъзел, който предстой да бъде нареден. Сватбата е съвкупност от материали и идеи. Множеството елементи като покани, подаръци за гости, сватбени аксесоари, цветя и други се нуждаят от творчество, сърце и изработка.

Ние от Стелисимо Декор ще ви помогнем с нашата креативност и фантазия да подредите Вашия пъзел.

Избор на тема и цвят

Декорацията на този така специален ден може да предаде неповторима атмосфера, да подчертае Вашия стил или да бъде отражение на самите вас като двойка. Важно е когато се създава визията на големия ден да свърже Вас емоционално с гостите Ви и да направи всеки един детайл вълнуващ, смислен и изпълнен с емоции.

Едно от най-важните решения свързано с визията е избора на цвят. Ние ще Ви помогнем да изберете цвета без съмнение, който харесвате, стилът или темата, като естествено се съобразим с мястото на събитието.

Доверете ни се и ще пресъздадем цветни емоции и стил за най-запомнящите Ви моменти от живота Ви!

А ето и част от страхотните тематични сватбени декорации, които рализирахме за нашите щастливи клиенти: