Декорация на сватби, детски тържества и лични събития

Кои сме ние?

Създадохме Стелисимо Декор през 2011 г. в отговор на вътрешната си потребност да реализираме идеите си, да творим и осъществяваме Вашите желания.

Обичаме работата си, влагаме сърцето си в нея, преживяваме моментите, в които клиентите разказват своите истории и желания, а ние имаме възможността да ги превърнем в реалност.

С огромно желание , индивидуален подход, свобода на въображението и внимание към детайла, ние ще се погрижим за декорацията и всички необходими и желани аксесоари на Вашето сватбено тържество, кръщене, детски рожден ден, моминско парти, юбилей, годишнина или всеки един момент, който желаете да направите наистина специален.

Доверете ни се и ще видите, че всичко може да има своята индивидуалност, стил, характер и да подчертае Вашия вкус!

Защо да се доверите на нас?

Екипът ни знае колко важен е точно този ден за Вас! Нашата отговорност е той да бъде незабравим! Обещаваме Ви, че всеки един детайл ще бъде специален и ще носи на Вас и Вашите гости усмивки и приятни емоции.

Нашият опит

През годините сме декорирали повече от 300 събития за нашите клиенти. Всяко едно от тези събития е било подготвено така, че да отговаря на индивидуалността и желанията на нашите клиенти.