Сватба през есента?

Идеи, съвети и трикове от Стелисимо Декор

Ние от Стелисимо Декор обичаме есенните сватби! А вие?

В тази статия ще споделим с вас няколко малки трика, идеи и съвети за това как да превърнете Вашата есенна сватба в един изпъстрен с цветове, незабравим празник!

Преобразена природа, килим от златни и медни листа, меко слънце, всичко това е безценен дар за младоженците. Ето няколко преимущества,  заради които да изберете есенна сватба:

1. Времето е идеално. Не е задушно и горещо както през лятото, но все още не е сухо и студено както през зимата.
2. Великолепието на живите цветове и багри са предпоставка за прекрасни фонови снимки, независимо дали листата започват тепърва да променят цвета си или вече са паднали и са образували цветен килим.

3. Всички са се върнали от летни ваканции и почивки и могат да се споделят със вас този така специален ден.
4. Поради по-малката заетост на заведения имате по-голям избор на ресторант и вероятност любимата локация да е свободна.
5. Декорацията на есенната сватба е удоволствие и наслада за сетивата.

А ето и нашите съвети относно декорацията и възприятието на есента:

Обърнете се към природа и приказната палитра, която предлага това вълшебно време на годината. Избора от силни ,огнени цветове е много разнообразен – оранжев, наситено червен, ярко жълт , богат шоколад,злато, бордо, лила или слива които са синоним на есента.

Тези цветове са наситени и предвид своите тонални качества, се съчетават красиво заедно.

Независимо дали ги влагате в своя декор, цветя или дори вашите аксесоари и тоалети, тези отличителни цветове ще им добавят приказен и магичен външен вид .В естествените елементи както и в есенните цветове, има много вдъхновение, което трябва да вземете от природата, когато става дума за стилистиката на вашата есенна сватба.